Your Cart

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Köpvillkor

Åldersgräns
För att få beställa från Puffra.se måste du var minst 18 år gammal.

Priser
Priserna är i svenska kronor. Moms ingår på alla varor med 25%. Alla priser visas inklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning på eventuella felaktiga priser samt makulering av order där varor med felaktiga priser förekommer. Du meddelas om du köpt en vara till ett felaktigt pris.

Minimiorder
Minsta ordersumma är 200 kr inklusive moms.

Betalningsalternativ
Payson

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd.

Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Leveranstid
Normal leveranstid är inom 2-5 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. Meddelande om ev. avvikelser från den normala leveranstiden eller informationen på hemsidan får du i samband med orderbekräftelsen. Du har då givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning.

Leveranssätt
Vi skickar våra leveranser med PostNord, Schenker och DHL.

Outlösta försändelser
Om kunden ej hämtar ut sin försändelse på utlämningsstället, så att denna går i retur till oss, kommer vi att debitera kunden 300 kr inkl. moms.

SMSavisering
Detta innebär att vi kan skicka ett sms till dig med kolli-id eller brev-id. Ingen reklam kommer att skickas till ditt mobilnummer. Tjänsten är kostnadsfri.

Frakt
Vid beställning tillkommer en avgift på 99 kr för frakt, oavsett hur mycket du handlar. Inga dolda avgifter.

Nöjd-Kund-Garanti
Med vår Nöjd kund garanti kan du alltid känna dig säker. Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter vi erbjuder. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din produkt av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.

Vi garanterar dig:

  • Att produkten du köpt är korrekt och överensstämmer med bild och beskrivning.
  • Att du alltid har 30-dagars öppet köp från den dagen du tagit emot produkten, så länge den är oanvänd och förpackningen är obruten.
  • Att du kan reklamera defekta produkter och byta mot felfria.
  • Att dina personliga uppgifter aldrig delas med obehöriga eller säljs vidare till tredje part.
  • Att vi aldrig skickar SPAM eller säljer din e-mail vidare till tredje part.
  • Att du som kund skall vara nöjd med ditt köp.
  • Att vi lämnar 1 års garanti på våra varor. Fakturan gäller som garantibevis och ska skickas med vid reklamation. Returfrakt ingår ej i garantin.

Felleverans
Vi vill att du meddelar oss så fort som möjligt ifall vi av misstag har levererat fel vara eller fel antal varor, så att vi kan rätta till felet. Detta sker enklast genom att du sänder in returnotan med uppgift om felet samt bifogar eventuella fellevererade varor. Det är viktigt att du bifogar returnotan och ett utförligt brev med noggrann förklaring.

Utlandsbeställningar
F.n. levererar vi endast inom Sverige.

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti på våra varor. Fakturan gäller som garantibevis och ska skickas med vid reklamation. Returfrakt ingår ej i garantin. Om en produkt används tillsammans med fel tillbehör ( tex fel ammunition ) och detta orsakat att produkten gått sönder, så gäller inte garantin. Se alltid rekommenderade tillbehör. Garantin gäller inte heller om kunden själv plockat isär en produkt och försökt att laga denna på egen hand.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Transportrisken
Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Ersättningsvara
Skulle någon av artiklarna du beställt vara slut i lager händer det att vi istället sänder en likvärdig ersättningsvara. Du har full returrätt och får pengarna tillbaka för vara och frakt om du inte skulle vara nöjd. Vid retur kontakta oss först, så skickar vi en retursedel.

Ångerrätt och öppet köp i 30 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och hos oss gäller det inom 30 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Puffra.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och Öppet köp i 30 dagar.

Returadress
Om du reklamerar en vara, ska den skickas som brev eller ”Postorder Kundretur” inte som postförskott eller mot efterkrav. OBS! Kontakta alltid oss via e-post först innan en ev. retur sker.

Personuppgifter
Puffra.se behandlar personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy, som finns här.

Feltryck
Vi reserverar oss rätten att i efterhand korrigera priser, bilder och produkttexter som publicerats felaktigt i vår katalog samt på vår hemsida.

Tvist
Nöjda kunder är Puffra.se största drivkraft men skulle parterna trots allt inte komma överens så följer Puffra.se Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

I det fall Kunden inte är tillfreds med hantering av ett ärende kan denne vända sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller till EU-kommissionens onlineplattform för alternativ tvistlösning.

Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

ARNs Hemsida
ARN (EU ODR) in Other languages

Sekretess och säkerhet
När Du handlar hos oss uppger du personuppgifter såsom namn, adress, personnummer och telefonnummer. I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder lämnade uppgifter inom vår verksamhet, detta för att på bästa sätt kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Vårt nyhetsbrev skickas endast via e-post och innehåller produktnyheter och erbjudanden. Du kan när som helst avboka detta. Enligt personuppgiftslagen har du som kund rätt att begära utdrag med den information som vi har registrerat om dig. 

Force Majeure
Puffra.se ansvarar inte för underlåtenhet eller försening av fullgörelse av sina skyldigheter om sådan försening eller underlåtenhet orsakas av en händelse utanför vår rimliga kontroll, inkluderat men inte begränsat till översvämning, eldsvåda, jordbävning, strejk eller annan arbetskonflikt, olycka, epidemi, pandemi, krig eller krigshändelse, civila oroligheter, upplopp, inträffad eller befarad terroristattack eller myndighets beslut eller föreskrift (”Force Majeure-händelse”).

Vi kommer att kontakta dig i händelse av en Force Majeure-händelse som påverkar våra möjligheter att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig. Om din leverans av varor påverkas av Force Majeure-händelsen kommer vi att omboka leveransen till ett datum så snart som möjligt efter att Force Majeure-händelsen har upphört. Alternativt kan du annullera köpet genom att lämna oss meddelande om det.

Copyright
Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör Puffra.se eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Övrigt
Vi polisanmäler alla försök till bedrägerier. IP-nr loggas.

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

YouTube
Instagram
Tiktok