Your Cart

Free worldwide shipping on all orders over $50.00

Rabattkoder

Söker du efter rabattkoder? 

Här har vi samlat information om hur du hittar och använder rabattkoder från Puffra.se

Den säkraste källan till våra rabattkoder är vårt nyhetsbrev, där är du alltid först med att ta del av våra aktiva rabattkoder.

Ett annat bra ställe att spana efter rabattkoder på är Instagram och Facebook så följ oss gärna där.

Våra rabattkoder ger ofta rabatt på allt från hela köp till specifika produkter eller fri frakt. Men det gäller att vara snabb, våra rabattkoder är bara aktiva under utvalda perioder.

Hur använder jag min rabattkod?
När du handlat klart och går till kassan så hittar du möjligheten att lägga till din rabattkod längst ned på sidan. När du klickar på texten ”Klicka här för att ange din kod” så dyker det upp ett fält under kassan där du kan klistra in eller skriva in din rabattkod.

Om allt gick rätt till kommer du att se en grön text som bekräftar att rabattkoden du angav är giltig och att du fått rabatt på din order.

Kan jag kombinera min rabattkod med andra erbjudanden?
Det kan vara väldigt individuellt beroende på vad det är för rabattkod och vad det gäller för kampanj. I vissa fall går rabattkoder att kombinera med redan nedsatta varor, ibland inte. Vi försöker alltid ge tydliga instruktioner på hur och när rabattkoderna är giltiga.

Varför fungerar inte min rabattkod?
Om du klistrat eller skrivit in en rabattkod som inte är giltig kommer du att få upp en röd text som förklarar att din rabattkod är ogiltig. Detta kan bero på att du skrivit in rabattkoden fel, att giltighetstiden för rabattkoden har utgått eller att köpet inte uppfyller kravet för rabattkoden.

För att undvika att skriva in fel rabattkod rekommenderar vi att du kopierar och klistrar in rabattkoden istället för att memorera den. Vi uppmanar alltid att du kontrollerar att din rabattkod fortfarande är giltig och att den uppfyller alla kriterier som behövs.
Om du har några frågor gällande våra rabattkoder så är du välkommen att kontakta oss.
Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

YouTube
Instagram
Tiktok